Zwemdiploma ABC bij van Hellemond Sport

Ben je op zoek naar zwemlessen voor het A, B en C zwemdiploma? Van Hellemond Sport geeft zwemles in Hilversum en is gespecialiseerd in zwemlessen voor diploma's A, B en C. 

Zwemschool in Hilversum voor het A-, B- en C zwemdiploma

Bij Van Hellemond Sport Hilversum-Zuid vind je een uniek zweminstructiebad. Gebouwd op een verhoging zodat kinderen en leraar op dezelfde ooghoogte met elkaar communiceren. Dat is vriendelijker voor je kind zodat het makkelijker leert zwemmen. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen zwemles krijgen voor zwemdiploma’s A, B en C.

Privé zwemlessen bij van Hellemond

Heeft je kind wat extra aandacht nodig om alle zwemtechnieken onder de knie te krijgen? Informeer dan naar de mogelijkheden om enkele privé lessen af te spreken. Zeker aan te raden in de aanloop naar het afzwemmen!

Interesse? Meld je nu aan!

Vul het formulier en klik op verzenden. Van Hellemond Sport neemt binnen 1 werkdag contact met je op. 

  • * velden zijn verplicht.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Villa Industria
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
KidsMIX trainers: Esther

KidsMIX trainers: Esther

Geplaatst op: 2018-01-12

Namaste! (Dat betekent 'ik groet jou' in de taal van yoga)  Mijn naam is Esther Segers. Ik geef yogales en ik werk al heel lang met kinderen en dat vind ik erg fijn. Jullie zijn altijd zo speels, eer...

Lees meer Meer nieuws
Trots op Dhr Bakhoven

Trots op Dhr Bakhoven

Geplaatst op: 2018-01-12

Wat zijn we trots op Dhr. Bakhoven! Hij heeft verlenging van zijn rijbewijs, ondanks dat hij slecht ter been is! Dankzij 5 keer per week trainen bij Van Hellemond Sport en personal training bij Dominique.  ...

Lees meer Meer nieuws