Zwemdiploma ABC bij van Hellemond Sport

Ben je op zoek naar zwemlessen voor het A, B en C zwemdiploma? Van Hellemond Sport geeft zwemles in Hilversum en is gespecialiseerd in zwemlessen voor diploma's A, B en C. 

Zwemschool in Hilversum voor het A-, B- en C zwemdiploma

Bij Van Hellemond Sport Hilversum-Zuid vind je een uniek zweminstructiebad. Gebouwd op een verhoging zodat kinderen en leraar op dezelfde ooghoogte met elkaar communiceren. Dat is vriendelijker voor je kind zodat het makkelijker leert zwemmen. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen zwemles krijgen voor zwemdiploma’s A, B en C.

Privé zwemlessen bij van Hellemond

Heeft je kind wat extra aandacht nodig om alle zwemtechnieken onder de knie te krijgen? Informeer dan naar de mogelijkheden om enkele privé lessen af te spreken. Zeker aan te raden in de aanloop naar het afzwemmen!

Interesse? Meld je nu aan!

Vul het formulier en klik op verzenden. Van Hellemond Sport neemt binnen 1 werkdag contact met je op. 

  • * velden zijn verplicht.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Villa Industria
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
Judo Clubkampioenschappen 2018

Judo Clubkampioenschappen 2018

Geplaatst op: 2018-03-12

Afgelopen zondag 11 maart hadden wij de judo clubkampioenschap georganisseerd bij Van Hellemond Sport in Naarden. Onze judoka's tussen de 4 en 12 jaar hebben op deze dag hun beste vaardigheden laten zien!&nbs...

Lees meer Meer nieuws
Senioren Fitness

Senioren Fitness

Geplaatst op: 2018-01-27

Vanaf februari bij Van Hellemond Sport Naarden donderdag ochtend Senioren Fitness 9:30-10:30 uur kracht en cardio training Je bent nooit te oud om met sporten te starten! Werk in een ontspannen en gezellige sfeer...

Lees meer Meer nieuws