Zwemdiploma ABC bij van Hellemond Sport

Zwemmen ABC bij Van Hellemond Sport

Bij Van Hellemond Sport Hilversum–Zuid vind je een uniek vernieuwd zweminstructiebad. Gebouwd op een verhoging zodat kinderen en instructeur op dezelfde ooghoogte met elkaar communiceren. De instructeur(s) geven vanuit in het instructiebad les.

Wij hebben een divers aanbod van zwemactiviteiten. Wij geven o.a. zwemlessen voor diploma A, B, C voor zowel kinderen en volwassen. Voor de kinderen kan er al vanaf 3 jaar worden gestart.

Zwemschool VHS werkt uitsluitend met de beste gecertificeerde zwemleraren die hun kennis met liefde overdragen. Er zijn verschillende les mogelijkheden om een diploma te behalen. U kunt denken aan mini, midi of maxi groepen. Zwemmen in kleine groepen (mini groepen) staan garant voor grote individuele aandacht, benaderen op niveau en plezier. Privéles is ook een mogelijkheid waarin wij zijn gespecialiseerd.

Wij werken met een zwemvolgsysteem waarin ouders/verzorgers online kunnen kijken welke zwemvaardigheden hij/zij al kan. Voor de kinderen werken wij met een uniek beloningssysteem. Bij elk zwemniveau ontvangen de kinderen een zwemplaatje (kikker-eend-vis-dolfijn), die vervolgens op de badpak/zwembroek kan worden gemaakt.

Elke maand wordt er binnen ons eigen zwembad afgezwommen voor het A,B en C diploma,wel zo handig, en sluiten we af met een feestelijke diploma uitreiking!

 

Interesse? Meld je nu aan!

Vul het formulier en klik op verzenden. Van Hellemond Sport neemt binnen 1 werkdag contact met je op. 

  • * velden zijn verplicht.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Hilversum Centrum
035 820 03 31