Zwemdiploma ABC bij van Hellemond Sport

Wanneer uw kindje 4 jaar of ouder is kan er begonnen worden met zwemmen voor het A diploma. Een zeer belangrijke fase in de motorische ontwikkeling van uw kleine, omdat ze op deze leeftijd zowel motorisch als cognitief grote stappen kunnen maken.

Van Hellemond Sport maakt gebruik van eigen opgestelde zwemdiploma's, die wel officieel volgens de richtlijnen zijn van de KNZB. Tijdens de lessen staat de zwemtechniek centraal, oftewel wij willen onze zwemkids "mooi" laten zwemmen. Wij geloven in het feit dat hoe beter de zwemtechniek is, hoe fijner en veiliger onze kids zich voelen in het water en uiteindelijk is dat het allerbelangrijkste.

Bij Van Hellemond Sport in Hilversum Zuid vindt u een uniek en overzichtelijk instructiebad. Het bad is gebouwd op een verhoging, zodat de instructeurs en de kinderen op dezelfde ooghoogte kunnen communiceren. De instructeurs geven overigens altijd vanuit het water les.

Zwemschool Van Hellemond Sport werkt uitsluitend met de beste gecertificeerde instructeurs die hun kennis en expertise met liefde aan u en uw kleine overdragen. 

Wij werken met verschillende groepsgroottes afhankelijk van wat u kindje nodig heeft. 

Zo kan er gekozen worden uit de volgende opties
Mini-groepje 5 kinderen met 1 instructeur,
Midi-groepje 10 kinderen met 1 instructeur
Maxi-groepje 16 kinderen met 2 instructeurs 

Zwemmen in het Mini-groepje staat garant voor veel individuele aandacht waardoor het leerproces sneller wordt opgepakt. 

Vindt u de mini-groep alsnog te groot dan is er ook de optie om te kiezen voor privéles.

De vorderingen van de zwemkids worden nauwlettend bijgehouden middels onze eigen zwemkaart.

Een soort check-list waardoor het duidelijk is wat uw zwemmertje al kan, en ook waar het nog eventjes aan moet werken. De voortgang voor het A-diploma wordt daarnaast bijgestaan door het kunnen verdienen van 4 zwemplaatjes. Zo kunnen de beginners hun kikkerplaatje verdienen, gevolgd door de eend, de vis en als allerlaatst de dolfijn. Wanneer u kindje de dolfijn heeft verdiend zal het afzwemmen niet lang meer op zich laten wachten. De plaatjes kunnen overigens op het zwembroekje/badpakje worden genaaid zodat iedereen kan zien hoe goed uw zwemmertje het doet!

Elke maand wordt er afgezwommen in ons eigen zwembad, wel zo handig. Achteraf hebben we uiteraard een feestelijke diploma-uitreiking!

Na het afzwemmen voor je A-diploma kan je direct door voor je B-diploma.

Interesse? Meld je nu aan!

Vul het formulier en klik op verzenden. Van Hellemond Sport neemt binnen 1 werkdag contact met je op. 

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Hilversum Centrum
035 820 03 31