Zwemles voor volwassenen bij Van Hellemond Sport

Je bent het al vele jaren van plan en je stelt het al vele jaren uit. Het wordt hoog tijd om het nu echt te gaan doen! Zwemmen voor volwassenen bij Van Hellemond Sport.

Nooit te laat om te beginnen: Zwemles voor volwassenen

De zwemlessen voor volwassenen zijn bedoeld voor mensen die helemaal niet kunnen zwemmen of voor mensen die het zwemmen verleerd zijn. Ook mensen die bang zijn in het diepe water kunnen met deze lessen van hun angst afkomen.

Zwemlessen
Je leert in een beschutte omgeving, onder begeleiding van een professionele zweminstructrice, de beginselen van het zwemmen. Natuurlijk moet je eerst vertrouwd raken met het water en leren dat je lichaam prima in het water kan drijven. Als dat lukt leer je jezelf voortbewegen middels de schoolslag en enkelvoudige rugslag. Uiteindelijk leer je alles wat bij een diploma hoort, dus ook de borst en rugcrawl bijvoorbeeld!

Interesse?
Vul het formulier en klik op verzenden. Van Hellemond Sport neemt binnen 1 werkdag contact met je op. 

  • * velden zijn verplicht.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Villa Industria
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
KidsMIX trainers: Esther

KidsMIX trainers: Esther

Geplaatst op: 2018-01-12

Namaste! (Dat betekent 'ik groet jou' in de taal van yoga)  Mijn naam is Esther Segers. Ik geef yogales en ik werk al heel lang met kinderen en dat vind ik erg fijn. Jullie zijn altijd zo speels, eer...

Lees meer Meer nieuws
Trots op Dhr Bakhoven

Trots op Dhr Bakhoven

Geplaatst op: 2018-01-12

Wat zijn we trots op Dhr. Bakhoven! Hij heeft verlenging van zijn rijbewijs, ondanks dat hij slecht ter been is! Dankzij 5 keer per week trainen bij Van Hellemond Sport en personal training bij Dominique.  ...

Lees meer Meer nieuws