Zwemles voor volwassenen bij Van Hellemond Sport

Je bent het al vele jaren van plan en je stelt het al vele jaren uit. Het wordt hoog tijd om het nu echt te gaan doen! Zwemmen voor volwassenen bij Van Hellemond Sport.

Nooit te laat om te beginnen: Zwemles voor volwassenen

De zwemlessen voor volwassenen zijn bedoeld voor mensen die helemaal niet kunnen zwemmen of voor mensen die het zwemmen verleerd zijn. Ook mensen die bang zijn in het diepe water kunnen met deze lessen van hun angst afkomen.

Zwemlessen
Je leert in een beschutte omgeving, onder begeleiding van een professionele zweminstructrice, de beginselen van het zwemmen. Natuurlijk moet je eerst vertrouwd raken met het water en leren dat je lichaam prima in het water kan drijven. Als dat lukt leer je jezelf voortbewegen middels de schoolslag en enkelvoudige rugslag. Uiteindelijk leer je alles wat bij een diploma hoort, dus ook de borst en rugcrawl bijvoorbeeld!

Interesse?
Vul het formulier en klik op verzenden. Van Hellemond Sport neemt binnen 1 werkdag contact met je op. 

  • * velden zijn verplicht.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Villa Industria
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
Krokusvakantie 2019

Krokusvakantie 2019

Geplaatst op: 2019-02-19

Tijdens de krokusvakantie vakantie gaan alle lessen door in elke vestiging! Alle leden mogen deelnemen aan alle lessen in elke vestiging plus iemand meenemen! Je kunt bijvoorbeeld het zwembad uitproberen...

Lees meer Meer nieuws
Valentijnsdag bij van Hellemond Sport!

Valentijnsdag bij van Hellemond Sport!

Geplaatst op: 2019-02-14

VALENTIJNSACTIE <3 BRING A FRIEND <3 Vandaag vieren wij samen met jullie de liefde voor de sport en hebben wij een hele mooie actie! Kom samen met je lover/vriend/vriendin/moeder/zus/broer sporten- bij insc...

Lees meer Meer nieuws