Karate bij Van Hellemond Sport

Zou jij Karate willen leren? Of ben je op zoek naar Karate-lessen voor je kind? Van Hellemond Sport geeft Karatelessen in Hilversum-Zuid. Van Hellemond Sport staat bekend om zijn Nederlandse, Europese en Wereldkampioenen Karate. Door de Karate-Do bond is Van Hellemond Sport uitgeroepen tot de sportschool van het jaar 2005.

Van Hellemond Sport is al jaren jouw Karate specialist

Karate is een Japanse vechtsport voor alle leeftijden met veelzijdige lichaamsbeweging en inzet van alle spiergroepen. Er is veel aandacht voor houding, balans, beweging en uithoudingsvermogen. Er wordt ook gewerkt aan: karaktervorming, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, discipline, wederzijds respect en zelfbeheersing.

Jeugd en volwassenen

Bij Van Hellemond Sport bieden we Karate aan voor zowel de jeugd als volwassenen aan. Karate is heel geschikt voor opgroeiende jeugd; zowel jongens als meisjes. Karate is het spel van aanval en verdediging, van actie en reactie, van beweging en stilstand. Karate is een sport die zich specialiseert in het maken van stoten en trappen en een goede afweer hiertegen door weringen en blokkeringen.

Op ons uitgebreide lesrooster vind je een overzicht van al onze karate lessen in al onze vestigingen.

Maak kennis met een trial Karate!

Meld je aan voor de trial Karate. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Hilversum Centrum
035 820 03 31