Judo bij Van Hellemond Sport

Wil jij leren judoën? Of ben je op zoek naar Judolessen voor je kind? Van Hellemond Sport geeft judolessen in Hilversum-Zuid, Hilversum-Oost en Naarden.

Van Hellemond Sport is al jaren jouw judo specialist

Judo is een intensieve verdedigingssport, met nadruk op behendigheid en evenwicht. Tijdens de lessen wordt er veel aandacht besteed aan het leren vallen. De technieken bestaan uit grond- en werptechnieken. Bij Van Hellemond Sport geven we judolessen voor alle leeftijden:


Vergroot je zelfvertrouwen en dat van je kind

Judo heeft vele voordelen. Leren bewegen, vallen en doorgaan, sportiviteit, omgaan met anderen. Het zelfvertrouwen wordt gestimuleerd en de weerbaarheid vergroot.

Informatie over de sport Judo kan je hier bekijken

Op ons uitgebreide lesrooster vind je een overzicht van al onze judo lessen in al onze vestigingen.

Interesse in Judo?

Meld je aan voor de Gratis Proefweek Judo. Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Villa Industria
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
Valentijnsdag bij van Hellemond Sport!

Valentijnsdag bij van Hellemond Sport!

Geplaatst op: 2019-02-14

VALENTIJNSACTIE <3 BRING A FRIEND <3 Vandaag vieren wij samen met jullie de liefde voor de sport en hebben wij een hele mooie actie! Kom samen met je lover/vriend/vriendin/moeder/zus/broer sporten- bij insc...

Lees meer Meer nieuws
Elke dinsdag in Villa Industria: Strong HITT!

Elke dinsdag in Villa Industria: Strong HITT!

Geplaatst op: 2019-02-08

Vanaf dinsdag 19 februari bij Villa Industria: Strong by Zumba (Strong HITT) door Louise! Lekkere afsluiting van je dag, dachten wij zo.  Strong is de high intensity tempo training (HITT) van Zumba....

Lees meer Meer nieuws