Yoga

Yoga is een easy flow les geschikt voor alle levels. Voor mensen die naast het fysiek bezig zijn, ook lichaam en geest willen ontspannen. Tijdens de les neem je meerdere statische houdingen aan en voer je op laag tempo bewegingen uit. De afwisseling van deze houdingen en bewegingen zorgen ervoor dat je je lenigheid, concentratie en balans verbetert. Dit draagt bij aan het krijgen en behouden van een sterk en gezond lichaam.

Het woord yoga komt uit het Sanskriet en betekent 'eenheid' of 'samenbrengen'. Yoga ontstond ruim 4.000 jaar geleden in India. Het was een manier om tot een diepere staat van meditatie te komen. Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. Wie yoga beoefent, op watvoor niveau dan ook, brengt veranderingen aan in zijn of haar stemmingen. Je zorgt er voor dat je geest meer in balans is en je minder emotionele druk ervaart.

Yoga is voor iedereen!

 

Trial Yoga

Wil jij kennismaken met Van Hellemond Sport? Vraag een 3x Trial aan. Vul je naam, email en telefoonnummer in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor je startafspraak.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Hilversum Centrum
035 820 03 31