Fitter & Energieker in het Nieuwe Jaar

Ga de Uitdaging aan met de Nationale Beweeg Weken van Van Hellemond Sport! Speciaal voor Mannen (55-65+ jaar) uit Naarden en Hilversum die weer net zo Fit en Energiek willen worden als toen! Fitter en Vitaler in het Nieuwe Jaar.

De Beweeg Weken in het kort:

  • 6 Weken Programma
  • Beweegplan op Maat
  • Persoonlijke begeleiding
  • Voedingstips
  • Begin- en eindmeting

Stel niet langer uit: aanmelden kan nog tot 31 december 2017

"De 6 weken Nationale Beweeg Weken gaf mij inzicht hoe ik mij veel fitter en energieker kan voelen. Waardoor ik veel meer vreugde uit het leven haal door meer te kunnen doen!"
- Jan Boekwijt -

Vul je gegevens hieronder in voor alle (start) informatie.

  • * velden zijn verplicht.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Villa Industria
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
KidsMIX trainers: Esther

KidsMIX trainers: Esther

Geplaatst op: 2018-01-12

Namaste! (Dat betekent 'ik groet jou' in de taal van yoga)  Mijn naam is Esther Segers. Ik geef yogales en ik werk al heel lang met kinderen en dat vind ik erg fijn. Jullie zijn altijd zo speels, eer...

Lees meer Meer nieuws
Trots op Dhr Bakhoven

Trots op Dhr Bakhoven

Geplaatst op: 2018-01-12

Wat zijn we trots op Dhr. Bakhoven! Hij heeft verlenging van zijn rijbewijs, ondanks dat hij slecht ter been is! Dankzij 5 keer per week trainen bij Van Hellemond Sport en personal training bij Dominique.  ...

Lees meer Meer nieuws