Zwemmen Kids bij Van Hellemond Sport

5 Keer per jaar zwemmen er ongeveer 200 kinderen af voor hun A,B of C-diploma. Wij zijn erg trots op ons team en alle zwemkinderen, want iedere keer krijgt Van Hellemond Sport de beoordeling ’Uitstekend’ van de zwembond!

Zwemles en zwemmen voor de kinderen

Maak gebruik van het unieke zweminstructiebad
In onze vestiging in Hilversum-zuid staat een uniek zweminstructiebad. Gebouwd op een verhoging zodat kinderen en leraar op dezelfde ooghoogte met elkaar communiceren. Dat is vriendelijker voor uw kind zodat het makkelijker leert zwemmen.

Zwemles voor alle leeftijden
We hebben zwemlessen voor alle leeftijden. Zelfs een baby van 3 maanden oud kan al wennen aan het water tijdens ouder-kind zwemmen lessen. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen al echt leren zwemmen tijdens peuterzwemles. Als ze weer iets ouder zijn, leren ze nog meer zwemtechnieken voor hun zwemdiploma’s. Na het behalen van het A, B en C-diploma kun je nog verder gaan met snorkelen en zwemvaardigheid.

Zwembadgebruikers hebben dankzij SEM Waterbehandeling uitstekend zwemwater.

Meer weten?
Vul het onderstaande formulier in en stel je vraag! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je vraag of opmerking te beantwoorden.

  • * velden zijn verplicht.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Villa Industria
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
KidsMIX trainers: Esther

KidsMIX trainers: Esther

Geplaatst op: 2018-01-12

Namaste! (Dat betekent 'ik groet jou' in de taal van yoga)  Mijn naam is Esther Segers. Ik geef yogales en ik werk al heel lang met kinderen en dat vind ik erg fijn. Jullie zijn altijd zo speels, eer...

Lees meer Meer nieuws
Trots op Dhr Bakhoven

Trots op Dhr Bakhoven

Geplaatst op: 2018-01-12

Wat zijn we trots op Dhr. Bakhoven! Hij heeft verlenging van zijn rijbewijs, ondanks dat hij slecht ter been is! Dankzij 5 keer per week trainen bij Van Hellemond Sport en personal training bij Dominique.  ...

Lees meer Meer nieuws