Zwemmen Kids bij Van Hellemond Sport

5 Keer per jaar zwemmen er ongeveer 200 kinderen af voor hun A,B of C-diploma. Wij zijn erg trots op ons team en alle zwemkinderen, want iedere keer krijgt Van Hellemond Sport de beoordeling ’Uitstekend’ van de zwembond!

Zwemles en zwemmen voor de kinderen

Maak gebruik van het unieke zweminstructiebad
In onze vestiging in Hilversum-zuid staat een uniek zweminstructiebad. Gebouwd op een verhoging zodat kinderen en leraar op dezelfde ooghoogte met elkaar communiceren. Dat is vriendelijker voor uw kind zodat het makkelijker leert zwemmen.

Zwemles voor alle leeftijden
We hebben zwemlessen voor alle leeftijden. Zelfs een baby van 3 maanden oud kan al wennen aan het water tijdens ouder-kind zwemmen lessen. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen al echt leren zwemmen tijdens peuterzwemles. Als ze weer iets ouder zijn, leren ze nog meer zwemtechnieken voor hun zwemdiploma’s. Na het behalen van het A, B en C-diploma kun je nog verder gaan met snorkelen en zwemvaardigheid.

Zwembadgebruikers hebben dankzij SEM Waterbehandeling uitstekend zwemwater.

Meer weten?
Vul het onderstaande formulier in en stel je vraag! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je vraag of opmerking te beantwoorden.

  • * velden zijn verplicht.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Villa Industria
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
Result Educated Lessons (R.E.L.) bij Van Hellemond Sport

Result Educated Lessons (R.E.L.) bij Van Hellemond Sport

Geplaatst op: 2018-07-02

Dit is geen gewone les! Ben jij klaar voor resultaat? Herken jij een van de onderstaande dingen? * Ik wil graag afvallen en meer conditie, maar het lukt niet goed * Ik start met vol moed en ga ...

Lees meer Meer nieuws
Judo Clubkampioenschappen 2018

Judo Clubkampioenschappen 2018

Geplaatst op: 2018-03-12

Afgelopen zondag 11 maart hadden wij de judo clubkampioenschap georganisseerd bij Van Hellemond Sport in Naarden. Onze judoka's tussen de 4 en 12 jaar hebben op deze dag hun beste vaardigheden laten zien!&nbs...

Lees meer Meer nieuws