Zwemmen Kids bij Van Hellemond Sport

5 Keer per jaar zwemmen er ongeveer 200 kinderen af voor hun A,B of C-diploma. Wij zijn erg trots op ons team en alle zwemkinderen, want iedere keer krijgt Van Hellemond Sport de beoordeling ’Uitstekend’ van de zwembond!

Zwemles en zwemmen voor de kinderen

Maak gebruik van het unieke zweminstructiebad
In onze vestiging in Hilversum-zuid staat een uniek zweminstructiebad. Gebouwd op een verhoging zodat kinderen en leraar op dezelfde ooghoogte met elkaar communiceren. Dat is vriendelijker voor uw kind zodat het makkelijker leert zwemmen.

Zwemles voor alle leeftijden
We hebben zwemlessen voor alle leeftijden. Zelfs een baby van 3 maanden oud kan al wennen aan het water tijdens ouder-kind zwemmen lessen. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen al echt leren zwemmen tijdens peuterzwemles. Als ze weer iets ouder zijn, leren ze nog meer zwemtechnieken voor hun zwemdiploma’s. Na het behalen van het A, B en C-diploma kun je nog verder gaan met snorkelen en zwemvaardigheid.

Zwembadgebruikers hebben dankzij SEM Waterbehandeling uitstekend zwemwater.

Meer weten?
Vul het onderstaande formulier in en stel je vraag! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je vraag of opmerking te beantwoorden.

  • * velden zijn verplicht.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Villa Industria
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
Krokusvakantie 2019

Krokusvakantie 2019

Geplaatst op: 2019-02-19

Tijdens de krokusvakantie vakantie gaan alle lessen door in elke vestiging! Alle leden mogen deelnemen aan alle lessen in elke vestiging plus iemand meenemen! Je kunt bijvoorbeeld het zwembad uitproberen...

Lees meer Meer nieuws
Valentijnsdag bij van Hellemond Sport!

Valentijnsdag bij van Hellemond Sport!

Geplaatst op: 2019-02-14

VALENTIJNSACTIE <3 BRING A FRIEND <3 Vandaag vieren wij samen met jullie de liefde voor de sport en hebben wij een hele mooie actie! Kom samen met je lover/vriend/vriendin/moeder/zus/broer sporten- bij insc...

Lees meer Meer nieuws