Judo voor volwassenen

Wil jij leren judoën? Dan ben je bij Van Hellemond Sport aan het goede adres. Van Hellemond Sport geeft judolessen voor volwassenen in Hilversum-Zuid en bij Villa Industria in Hilversum Oost.

Judo is een sport voor het leven. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal!

Heb je als kind ooit aan judo gedaan en zou je het weer op willen pakken?
Of heb je nog nooit aan judo gedaan, lijkt het je leuk maar denk je “ ik ben te oud ”. Te oud ben je nooit! Gewoon doen! De lessen worden zo opgebouwd dat ze altijd te volgen zijn. De judoles heeft een opbouw naar een goede basis van judo technieken waaraan iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen. Judo is een sport waarbij normen en waarden hoog in het vaandel staan. Dit kan alleen met een goede structuur en strakke begeleiding. Bij Judo doen alle delen van het lichaam mee in een beweging. Dus geen eenzijdige bewegingspatronen. Hierdoor is Judo een uitstekende sport voor volwassenen.?

Interesse?
Meld je aan voor de Gratis Proefweek Judo. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Villa Industria
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
Hemelvaart gesloten

Hemelvaart gesloten

Geplaatst op: 2019-02-19

Donderdag 30 mei zijn alle filialen van Van Hellemond Sport gesloten.

Lees meer Meer nieuws
Valentijnsdag bij van Hellemond Sport!

Valentijnsdag bij van Hellemond Sport!

Geplaatst op: 2019-02-14

VALENTIJNSACTIE <3 BRING A FRIEND <3 Vandaag vieren wij samen met jullie de liefde voor de sport en hebben wij een hele mooie actie! Kom samen met je lover/vriend/vriendin/moeder/zus/broer sporten- bij insc...

Lees meer Meer nieuws