Judo voor volwassenen

Wil jij leren judoën? Dan ben je bij Van Hellemond Sport aan het goede adres. Van Hellemond Sport geeft judolessen voor volwassenen in Hilversum-Zuid en bij Villa Industria in Hilversum Oost.

Judo is een sport voor het leven. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal!

Heb je als kind ooit aan judo gedaan en zou je het weer op willen pakken?
Of heb je nog nooit aan judo gedaan, lijkt het je leuk maar denk je “ ik ben te oud ”. Te oud ben je nooit! Gewoon doen! De lessen worden zo opgebouwd dat ze altijd te volgen zijn. De judoles heeft een opbouw naar een goede basis van judo technieken waaraan iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen. Judo is een sport waarbij normen en waarden hoog in het vaandel staan. Dit kan alleen met een goede structuur en strakke begeleiding. Bij Judo doen alle delen van het lichaam mee in een beweging. Dus geen eenzijdige bewegingspatronen. Hierdoor is Judo een uitstekende sport voor volwassenen.?

Interesse?
Meld je aan voor de Gratis Proefweek Judo. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Villa Industria
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
Result Educated Lessons (R.E.L.) bij Van Hellemond Sport

Result Educated Lessons (R.E.L.) bij Van Hellemond Sport

Geplaatst op: 2018-07-02

Dit is geen gewone les! Ben jij klaar voor resultaat? Herken jij een van de onderstaande dingen? * Ik wil graag afvallen en meer conditie, maar het lukt niet goed * Ik start met vol moed en ga ...

Lees meer Meer nieuws
Judo Clubkampioenschappen 2018

Judo Clubkampioenschappen 2018

Geplaatst op: 2018-03-12

Afgelopen zondag 11 maart hadden wij de judo clubkampioenschap georganisseerd bij Van Hellemond Sport in Naarden. Onze judoka's tussen de 4 en 12 jaar hebben op deze dag hun beste vaardigheden laten zien!&nbs...

Lees meer Meer nieuws