Jeugdjudo vanaf 4 jaar

Ben je op zoek naar Judolessen voor je kind? Van Hellemond Sport geeft judolessen in Hilversum-Zuid, Hilversum Oost en Naarden speciaal voor de jeugd

Judo voor de jeugd bij Van Hellemond Sport

Judo is een Japans woord en betekent: zachte weg. Door judo te beoefenen leer je hoe je gebruik kunt maken van de kracht van de ander om hem uit zijn evenwicht te brengen en om te werpen. Leren bewegen, vallen en doorgaan, sportiviteit, omgaan met anderen. Dat is Judo, aantrekkelijk voor jongens en meisjes vanaf ca. 4 jaar. Voor de allerkleinsten vanaf  2,5 jaar is er tuimeljudo.

Zelfvertrouwen en weerbaarheid vergroten
Onder deskundige leiding wordt wekelijks getraind. Het zelfvertrouwen wordt gestimuleerd en de weerbaarheid vergroot. Bij Van Hellemond Sport hebben we ook een Judo wedstrijd team dat regelmatig succesvol is tijdens regionale en nationale wedstrijden.

Kom meedoen! Maak nu gratis kennis!

Interesse?
Meld je aan voor de Gratis Proefweek Judo. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Villa Industria
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
Hemelvaart gesloten

Hemelvaart gesloten

Geplaatst op: 2019-02-19

Donderdag 30 mei zijn alle filialen van Van Hellemond Sport gesloten.

Lees meer Meer nieuws
Valentijnsdag bij van Hellemond Sport!

Valentijnsdag bij van Hellemond Sport!

Geplaatst op: 2019-02-14

VALENTIJNSACTIE <3 BRING A FRIEND <3 Vandaag vieren wij samen met jullie de liefde voor de sport en hebben wij een hele mooie actie! Kom samen met je lover/vriend/vriendin/moeder/zus/broer sporten- bij insc...

Lees meer Meer nieuws