Ons Team

Jeffrey Siewertsen

Mijn naam is Jeffrey. Ik ben ruim 15 jaar geleden begonnen met werken in de fitnessbranche. Na het afronden van opleidingen heb ik eerst de wereld rond gereisd als manager fitness op een cruiseschip. Hier heb ik veel ervaring op internationaal niveau opgedaan. Na het volgen van meerdere specialisaties ben ik ook Tribe Coach geworden bij Les Mills Bodypump en Les Mills Grit. Met als doel het optimale uit instructeurs te halen, zodat de kwaliteit van de instructeurs en de lessen hoog blijft. Daarnaast geef ik Small Group training, personal training met als specialisatie lage rug problemen en geef ik advies als voedingsdeskundige.

Ruben Assmann

Ik ben Ruben geef al sinds 2013 Judo en Ju Jitsu bij Van Hellemond Sport. Momenteel ben ik Assistent-Bondstrainer Ju Jitsu voor de Judo Bond Nederland. Ik ben zelf drievoudig Wereldkampioen en 5de dan Ju Jitsu.  Ik ben Master of Science in Criminilogy, maar geef inmiddels al ruim 20 jaar les aan kinderen van 2 t/m 18 jaar en volwassenen. En vind dit nog steeds hartstikke leuk!Kevin Resing

Mijn naam is Kevin 31 lentes jong en kom uit Eemnes.  Ik werk al 7 jaar bij Van Hellemond Sport. Ik ben een vast gezicht achter de receptie, daarnaast verzorg ik de zwemlessen  voor jong en oud.  Mijn idee is dat kinderen met veel plezier naar de lessen komen en zich thuisvoelen, waardoor ze de lesstof sneller opnemen. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen in Hilversum gedaan met als specialisatie buitensporten. Ik ben na mijn opleiding dan ook jaren werkzaam geweest in de buitensport tot Van Hellemond Sport op mijn pad kwam. Ik ben een lieve, geduldige instructeur, maak grappen tijdens mijn lessen, maar kan ook even de strenge meester zijn.

Nick Assenberg

Mijn naam is Nick, 30 jaar en werk nu 6 jaar full-time bij Van Hellemond sport. Ik ben breed opgeleid op het CIOS en daardoor multifunctioneel inzetbaar.

Naast Small Group training geef ik ook bootcamp, werk als fitness trainer en vind je mij ook op de receptie. Daarnaast ben ik ook zweminstructeur en heb vele kinderen met veel plezier leren zwemmmen!Benaissa Haddaoui

Mijn naam is Benaissa Haddaoui en ben sinds 2016 werkzaam bij Van Hellemond Sport. De meesten kennen mij als respectvol, fit en gedisciplineerd.  Sport en bewegen is al sinds jonge leeftijd een groot onderdeel van mijn leven geweest. De discipline waarin ik les geef is kickboksen, een sport waar ik al bijna 20 jaar actief in bezig ben en tot de A-klasse ben gekomen. Vandaag de dag heb ik dat omgezet naar trainer en heb al veel mensen van jong tot oud enthousiast gekregen voor deze sport als recreatie, maar begeleid ook mensen die serieus verder willen in deze sport. Mijn motto is, geef je mij 100%, dan krijg je 200% terug.

Justin Duim

Ik ben Justin, voormalig B-klasse wedstrijd kickbokser, crossfitter, fanatiek sporter en werk nu een jaar bij Van Hellemond Sport.

Bewegen in de breedste zin, daar bevindt zich de oorsprong van mijn affiniteit met sport. Ik heb de AALO tot master trainer gedaan en mij gespecialiseerd in personal training en sportbegeleiding voor mensen met diabetes en obesitas.Ecco van der Veer

Ik ben Ecco, 25 jaar en geef judo, ju jitsu, MMA en fitness gerelateerde lessen bij Van Hellemond sport.  Ik heb de sportacademie en AALO tot master fitness afgerond en ben personal trainer. Als specialisatie heb ik nog leiderschap in sportieve recreatie gedaan. Daarnaast zit ik in het Nederlandse team voor Ju jitsu en draaide mijn eerste WK in 2011.  Nu in 2021 ben ik tweede van de wereld geworden bij de ju jitsu World Championship in Abu Dabi. 

Ik vind het superleuk om kinderen les te geven en daar haal ook veel voldoening uit!

Karel van Hellemond

Mijn naam is Karel van Hellemond eigenaar en trainer bij Van Hellemond Sport. Van jongs af aan doe ik aan sport. Ik ben begonnen met  zwemmen en daarna judo. Later ben ik karate gaan doen en in aanraking met de zeilsport gekomen. Bij beide disciplines ben ik ook wedstrijden gaan doen en de  nationale selecties gehaald en diverse nationale en internationale titels mogen winnen. Geweldige ervaringen opgedaan en gewerkt naar een hoger doel met diverse mede sporters. Nu ligt de focus op anderen trainen en te helpen het beste uit zichzelf te halen! Of het nu gaat om breedte sport of topsport ieder op zijn niveau les geven geeft mij veel voldoening.

 

 

 

 

Van Hellemond Sport is dé sportschool voor Fitness, Zwemmen & Zelfverdediging in Hilversum en het Gooi voor de hele familie! Bij Van Hellemond Sport ben je verzekerd van kwaliteit, persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. Maak kennis met Van Hellemond Sport en vraag een 3x Trial aan.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Hilversum Centrum
035 820 03 31