Personal Training voor optimaal resultaat!

Wil je optimale persoonlijke begeleiding en coaching voor het behalen van je fitness doelstellingen? Ben je op zoek naar meer motivatie en 100% focus op resultaat en een gezonde levensstijl? Wil je gegarandeerd afvallen?

Onze Personal Trainers

Van Hellemond Sport heeft meerdere Personal Trainers in dienst in onze vestigingen in Hilversum en Naarden die allemaal hun eigen specialiteit hebben.

Dominique Michael  
Personal Trainer Dominique Kuipers Personal Trainer Michael Groen  
Karel Deborah Donald  
Personal Trainer Karel van Hellemond Personal Trainer Deborah Pel Personal Trainer Donald van Hellemond
     
     

Behaal je fitness doelstellingen met Personal Training

Van Hellemond Sport heeft de oplossing voor jou! Samen met jouw eigen Personal Trainer ga jij jouw doel behalen. Een juiste combinatie van begeleid sporten, kennis en voeding.

  • 100% focus: Tijdens jouw sessie komt er niets tussendoor en gaat alle aandacht naar jou.
  • Volledig toegewijd: Het motto van jouw Personal Trainer is: “Ik geef nooit op dus jij geeft nooit op! Wij zullen koste wat kost jouw doelen behalen!”
  • Flexibiliteit: De Personal Trainer spreekt met jou af wanneer en waar het jou schikt! Personal Training in Hilversum, Naarden of ergens anders.
  • Extra persoonlijk advies: Jouw Personal Trainer kan jou persoonlijk adviseren over voeding en een gezonde levensstijl.
  • Functionele training: Jouw Personal Trainer heeft meer oefeningen die aansluiten bij jouw wensen en doelstellingen.


Interesse?
Maak kennis met Personal Training bij Van Hellemond Sport. Vul het onderstaand formulier in we nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je vraag te beantwoorden.

  • * velden zijn verplicht.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Villa Industria
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
KidsMIX trainers: Esther

KidsMIX trainers: Esther

Geplaatst op: 2018-01-12

Namaste! (Dat betekent 'ik groet jou' in de taal van yoga)  Mijn naam is Esther Segers. Ik geef yogales en ik werk al heel lang met kinderen en dat vind ik erg fijn. Jullie zijn altijd zo speels, eer...

Lees meer Meer nieuws
Trots op Dhr Bakhoven

Trots op Dhr Bakhoven

Geplaatst op: 2018-01-12

Wat zijn we trots op Dhr. Bakhoven! Hij heeft verlenging van zijn rijbewijs, ondanks dat hij slecht ter been is! Dankzij 5 keer per week trainen bij Van Hellemond Sport en personal training bij Dominique.  ...

Lees meer Meer nieuws