Jeugdfitness

Tijdens de jeugdfitness is er begeleiding aanwezig die jou helpt met de oefeningen en ervoor zorgt dat alles op een veilige manier wordt uitgevoerd. Jeugdfitness is ook geschikt voor kinderen die een blessure hebben of overgewicht hebben. Voor kinderen met een slechte motoriek is jeugdfitness ook geschikt. 

Jeugdfitness is erg leuk om samen met je vrienden te doen, dit maakt het extra gezellig! Er is veel afwisseling tijdens de les en je kunt leuke oefeningen doen zoals wedstrijdjes roeien of virtueel met de fiets een berg opkomen bijvoorbeeld. Daarnaast zijn losse spieroefeningen ook mogelijk. Kortom: jeugdfitness is goed voor je lijf, je leert je lichaam kennen op een leuke sportieve manier!

Gratis Proefweek Fitness

Wil jij gratis kennismaken met Van Hellemond Sport? Vraag een Gratis Proefweek Fitness aan. Vul je naam, email en telefoonnummer in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor je startafspraak.

  • * velden zijn verplicht.

 

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Hilversum Centrum
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
Nieuws VHS

Nieuws VHS

Geplaatst op: 2020-03-27

Lees meer Meer nieuws
Wij zijn tijdelijk gesloten!

Wij zijn tijdelijk gesloten!

Geplaatst op: 2020-03-16

Onze clubs zijn gesloten wegens de maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus. Wil jij: Dagelijkse tips en video's om thuis te sporten? Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent He...

Lees meer Meer nieuws