Individueel Fitness bij Van Hellemond

Fitness doe je bij Van Hellemond Sport in Hilversum en Naarden. Fitness is goed voor onder meer de groei van spiermassa, de verbetering van het uithoudingsvermogen, lenigheid, snelheid en coördinatie. Het maakt niet uit op welke niveau je zit, bij Van Hellemond Sport ben je op de juiste plek. Ook voor groepslessen!

Fitnessbegeleiding

Bij van Hellemond Sport Hilversum-Zuid, Hilversum Centrum en Naarden krijg je fitnessbegeleiding. Onze gediplomeerde fitnessinstructeurs geven uitleg over de fitnessapparatuur en helpen jou je doelen te halen.

Gratis Proefweek Fitness in Hilversum en Naarden!

Hoe lang denk je er over om te starten met fitness? Ons doel is om je te helpen om je fitness doelen bereiken. Wil je fitter, gezonder of slanker worden? Of heb je een ander persoonlijk doel? Maak kennis met Van Hellemond Sport in Hilversum-Zuid, Hilversum Centrum en Naarden door een Gratis Proefweek Fitness aan te vragen.

Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness. Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Hilversum Centrum
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
Nieuws VHS

Nieuws VHS

Geplaatst op: 2020-03-27

Lees meer Meer nieuws
Wij zijn tijdelijk gesloten!

Wij zijn tijdelijk gesloten!

Geplaatst op: 2020-03-16

Onze clubs zijn gesloten wegens de maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus. Wil jij: Dagelijkse tips en video's om thuis te sporten? Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent He...

Lees meer Meer nieuws