Fitness Groepslessen bij Van Hellemond Sport Hilversum en Naarden

Sport je liever samen? Dan zijn de groepslessen zeker iets voor jou! Samen bewegen werkt inspirerend. Het helpt je vaak net even over de drempel heen. Om het sporten zo leuk mogelijk te maken, kun je, naast fitness, kiezen uit vele soorten groepslessen in Hilversum en Naarden.

Op ons uitgebreide groepslesrooster kan je per vestiging zien wanneer de lessen worden gegeven.

Samen je doelen behalen!

Bij Van Hellemond Sport geven we meer dan 100 groepslessen in onze 3 verschillende vestigingen. Groepslessen hebben altijd veel variatie, zijn uitdagend op elk niveau en het is daarnaast ook nog eens erg leuk om te doen. Dit komt omdat je op vaste momenten van de dag aan het sporten bent. Onze groepslesinstructeurs zullen er alles aan doen om jou wekelijks een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

Bekijk het overzicht van onze groepslessen:


Start nu met een Gratis Proefweek Fitness!

Maak gratis kennis met de Gratis Proefweek. Vul je gegevens in en er wordt binnen 1 werkdag contact met je opgenomen om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Villa Industria
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
Result Educated Lessons (R.E.L.) bij Van Hellemond Sport

Result Educated Lessons (R.E.L.) bij Van Hellemond Sport

Geplaatst op: 2018-07-02

Dit is geen gewone les! Ben jij klaar voor resultaat? Herken jij een van de onderstaande dingen? * Ik wil graag afvallen en meer conditie, maar het lukt niet goed * Ik start met vol moed en ga ...

Lees meer Meer nieuws
Judo Clubkampioenschappen 2018

Judo Clubkampioenschappen 2018

Geplaatst op: 2018-03-12

Afgelopen zondag 11 maart hadden wij de judo clubkampioenschap georganisseerd bij Van Hellemond Sport in Naarden. Onze judoka's tussen de 4 en 12 jaar hebben op deze dag hun beste vaardigheden laten zien!&nbs...

Lees meer Meer nieuws