Fitness bij Van Hellemond Sport Villa Industria

Graag maken we een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Als je dat wil, kan je meteen aan de slag. Uiteraard kunnen we ook een afspraak inplannen met een van onze instructeurs. Samen met jou kijken we wat het beste bij je past! Start met een Gratis Proefweek Fitness!

Betaalbaar sporten, fitness en groepslessen

Wij bieden een breed scala sporten aan. Op de eerste verdieping van ons centrum is een grote ruimte te vinden met nieuwe hoogwaardige apparatuur van Matrix. Meteen bij de ingang staan de spinningfietsen. Verderop is er een afscheiding gemaakt tussen de conditiefitness, krachtfitness en de free weights zone. 

Op onze bovenste verdieping vind je 3 grote zalen; de aerobiczaal, de fysiotherapieruimte en een grote dojo. In de aerobiczaal worden verschillende groepslessen aangeboden voor volwassen waaronder lessen van Les Mills zoals Bodypump, Bodybalance, Bodyjam en Sh’bam. Maar ook de jongere dansers en danseresjes kunnen hier terecht! In de prachtige dojo worden alle zelfverdedigingssporten gegeven.

Ervaar een Gratis Proefweek Fitness!

Vul je naam, e-mail, telefoonnummer in en klik op verzenden. Van Hellemond Sport Villa Industria neemt binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.


Contact Van Hellemond Sport Hilversum Villa Industria

Heb je een vraag of opmerking? Ga naar de contactpagina of neem contact met ons op.

Hilversum Villa Industria
T: 035-820 03 31
M: info@hellemond.nl

Jan van der Heijdenstraat 174
1221 EN Hilversum

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 7:00 - 22:00 uur
Zaterdag en zondag 8:00 - 15:00 uur
 

 

 

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Villa Industria
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
Result Educated Lessons (R.E.L.) bij Van Hellemond Sport

Result Educated Lessons (R.E.L.) bij Van Hellemond Sport

Geplaatst op: 2018-07-02

Dit is geen gewone les! Ben jij klaar voor resultaat? Herken jij een van de onderstaande dingen? * Ik wil graag afvallen en meer conditie, maar het lukt niet goed * Ik start met vol moed en ga ...

Lees meer Meer nieuws
Judo Clubkampioenschappen 2018

Judo Clubkampioenschappen 2018

Geplaatst op: 2018-03-12

Afgelopen zondag 11 maart hadden wij de judo clubkampioenschap georganisseerd bij Van Hellemond Sport in Naarden. Onze judoka's tussen de 4 en 12 jaar hebben op deze dag hun beste vaardigheden laten zien!&nbs...

Lees meer Meer nieuws