Fitness bij Van Hellemond Sport Villa Industria

Graag maken we een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Als je dat wil, kan je meteen aan de slag. Uiteraard kunnen we ook een afspraak inplannen met een van onze instructeurs. Samen met jou kijken we wat het beste bij je past! Start met een Gratis Proefweek Fitness!

Betaalbaar sporten, fitness en groepslessen

Wij bieden een breed scala sporten aan. Op de eerste verdieping van ons centrum is een grote ruimte te vinden met nieuwe hoogwaardige apparatuur van Matrix. Meteen bij de ingang staan de spinningfietsen. Verderop is er een afscheiding gemaakt tussen de conditiefitness, krachtfitness en de free weights zone. 

Op onze bovenste verdieping vind je 3 grote zalen; de aerobiczaal, de fysiotherapieruimte en een grote dojo. In de aerobiczaal worden verschillende groepslessen aangeboden voor volwassen waaronder lessen van Les Mills zoals Bodypump, Bodybalance, Bodyjam en Sh’bam. Maar ook de jongere dansers en danseresjes kunnen hier terecht! In de prachtige dojo worden alle zelfverdedigingssporten gegeven.

Ervaar een Gratis Proefweek Fitness!

Vul je naam, e-mail, telefoonnummer in en klik op verzenden. Van Hellemond Sport Villa Industria neemt binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.


Contact Van Hellemond Sport Hilversum Villa Industria

Heb je een vraag of opmerking? Ga naar de contactpagina of neem contact met ons op.

Hilversum Villa Industria
T: 035-820 03 31
M: info@hellemond.nl

Jan van der Heijdenstraat 174
1221 EN Hilversum

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 7:00 - 22:00 uur
Zaterdag en zondag 8:00 - 15:00 uur
 

 

 

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Villa Industria
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
KidsMIX trainers: Esther

KidsMIX trainers: Esther

Geplaatst op: 2018-01-12

Namaste! (Dat betekent 'ik groet jou' in de taal van yoga)  Mijn naam is Esther Segers. Ik geef yogales en ik werk al heel lang met kinderen en dat vind ik erg fijn. Jullie zijn altijd zo speels, eer...

Lees meer Meer nieuws
Trots op Dhr Bakhoven

Trots op Dhr Bakhoven

Geplaatst op: 2018-01-12

Wat zijn we trots op Dhr. Bakhoven! Hij heeft verlenging van zijn rijbewijs, ondanks dat hij slecht ter been is! Dankzij 5 keer per week trainen bij Van Hellemond Sport en personal training bij Dominique.  ...

Lees meer Meer nieuws