Fitness bij Van Hellemond Sport Hilversum Centrum

Graag maken we een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Als je dat wil, kan je meteen aan de slag. Uiteraard kunnen we ook een afspraak inplannen met een van onze instructeurs. Samen met jou kijken we wat het beste bij je past! Start met een 3 x trial Fitness!

Betaalbaar sporten, fitness en groepslessen

Wij bieden een breed scala sporten aan. Op de eerste verdieping van ons centrum is een grote ruimte te vinden met nieuwe hoogwaardige apparatuur van Matrix. Meteen bij de ingang staan de spinningfietsen. Verderop is er een afscheiding gemaakt tussen de conditiefitness, krachtfitness en de free weights zone. 

Op onze bovenste verdieping vind je 3 grote zalen; de aerobiczaal, de fysiotherapieruimte en een grote dojo. In de aerobiczaal worden verschillende groepslessen aangeboden voor volwassen waaronder lessen van Les Mills zoals Bodypump en Bodybalance. Maar ook de jongere dansers en danseresjes kunnen hier terecht! In de prachtige dojo worden alle zelfverdedigingssporten gegeven.

3 x trial!

Vul je naam, e-mail, telefoonnummer in en klik op verzenden. Van Hellemond Sport Hilversum Centrum neemt binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.


Contact Van Hellemond Sport Hilversum Centrum

Heb je een vraag of opmerking? Ga naar de contactpagina of neem contact met ons op.

Hilversum Centrum
T: 035-820 03 31
M: info@hellemond.nl

Jan van der Heijdenstraat 174
1221 EN Hilversum

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 7:00 - 22:00 uur
Zaterdag en zondag 8:00 - 15:00 uur
 

 

 

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Hilversum Centrum
035 820 03 31