Cardio & Kracht

Bij cardio training train je het uithoudingsvermogen. Het uithoudingsvermogen maakt deel uit van de conditie samen met kracht, snelheid, coördinatie en lenigheid. Uithoudingsvermogen is het vermogen van het lichaam om een activiteit langere tijd vol te houden. Denk hierbij aan hardlopen en fietsen.

Krachttraining heeft als doel om het gehele lichaam sterker te maken. Denk hierbij aan het verstevigen van de rug om rugklachten te voorkomen bij mensen die veel zitten, het voorkomen van blessures bij sporters, of om gewoon in het geheel een sterker atleet te worden. Voorbeeld: squats of kniebuigingen voor een schaatser.

Beide zijn ook heel geschikt als je wilt afvallen.

Wij hebben ruime zalen met een grote variatie aan apparatuur en kunnen je helpen met een passend trainingsschema.

Interesse in Cardio & Kracht?

Laat je gegevens hieronder achter en klik op verzenden. Van Hellemond Sport neemt binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking!

 

 

Van Hellemond Sport is dé sportschool voor Fitness, Zwemmen & Zelfverdediging in Hilversum en het Gooi voor de hele familie! Bij Van Hellemond Sport ben je verzekerd van kwaliteit, persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. Maak kennis met Van Hellemond Sport en vraag een 3x Trial aan.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Hilversum Centrum
035 820 03 31