Zwemdiploma ABC bij van Hellemond Sport

Ben je op zoek naar zwemlessen voor het A, B en C zwemdiploma? Van Hellemond Sport geeft zwemles in Hilversum en is gespecialiseerd in zwemlessen voor diploma's A, B en C. 

Zwemschool in Hilversum voor het A-, B- en C zwemdiploma

Bij Van Hellemond Sport Hilversum-Zuid vind je een uniek zweminstructiebad. Gebouwd op een verhoging zodat kinderen en leraar op dezelfde ooghoogte met elkaar communiceren. Dat is vriendelijker voor je kind zodat het makkelijker leert zwemmen. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen zwemles krijgen voor zwemdiploma’s A, B en C.

Privé zwemlessen bij van Hellemond

Heeft je kind wat extra aandacht nodig om alle zwemtechnieken onder de knie te krijgen? Informeer dan naar de mogelijkheden om enkele privé lessen af te spreken. Zeker aan te raden in de aanloop naar het afzwemmen!

Interesse? Meld je nu aan!

Vul het formulier en klik op verzenden. Van Hellemond Sport neemt binnen 1 werkdag contact met je op. 

  • * velden zijn verplicht.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Villa Industria
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
De snelste spinners zijn geworden...

De snelste spinners zijn geworden...

Geplaatst op: 2017-10-14

Onze spinning docent Willem kwam met het idee van een tijdrit van 25 minuten. De opkomst? 60 mannen en vrouwen hebben meegedaan aan deze tijdrit. En niet zo maar. Sommigen deden meerdere keren mee en trainden er o...

Lees meer Meer nieuws
Ashley, Gerson en Grisha prijzen met Wado Karate

Ashley, Gerson en Grisha prijzen met Wado Karate

Geplaatst op: 2017-10-11

In de afgelopen periode zijn ook Ashley, Gerson en Grisha in de prijzen gevallen met NK Wado Karate in Rotterdam. Wat hebben we toch een toppers op onze sportschool! Ashley werd 3e en Gerson en Grisha beide 2e in...

Lees meer Meer nieuws