Brazilian Jiu Jitsu

Braziliaans Jiu Jitsu is een vechtsport die veel gelijkenis vertoont met het judo. De nadruk bij Braziliaans Jiu Jitsu ligt op het grondwerk. Het doel is een dominante positie te verkrijgen en de tegenstander zo snel mogelijk tot overgave te dwingen. Dat kan door middel van een verwurging of arm-,  pols- of beenklem.

Brazilian Jiu Jitsu bij Van Hellemond Sport

Braziliaans Jiu Jitsu is, zoals wij het beoefenen, een sport die geschikt is voor zowel recreatieve als wedstrijdgerichte jiu jitsuka’s. Het ‘rollen’ (vriendschappelijke en sportieve oefenwedstrijdjes) en continu herhalen van oefeningen vormt een belangrijk deel van de training.

Op ons uitgebreide lesrooster vind je een overzicht van al onze Brazilian Jiu-Jitsu lessen in al onze vestigingen.

Interesse?
Meld je aan voor de Gratis Proefweek Brazilian Jiu-Jitsu. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Vestigingen

Hilversum Zuid
035 621 73 59


Villa Industria
035 820 03 31


Naarden
035 694 37 35
De snelste spinners zijn geworden...

De snelste spinners zijn geworden...

Geplaatst op: 2017-10-14

Onze spinning docent Willem kwam met het idee van een tijdrit van 25 minuten. De opkomst? 60 mannen en vrouwen hebben meegedaan aan deze tijdrit. En niet zo maar. Sommigen deden meerdere keren mee en trainden er o...

Lees meer Meer nieuws
Ashley, Gerson en Grisha prijzen met Wado Karate

Ashley, Gerson en Grisha prijzen met Wado Karate

Geplaatst op: 2017-10-11

In de afgelopen periode zijn ook Ashley, Gerson en Grisha in de prijzen gevallen met NK Wado Karate in Rotterdam. Wat hebben we toch een toppers op onze sportschool! Ashley werd 3e en Gerson en Grisha beide 2e in...

Lees meer Meer nieuws